Als je in je bedrijf gezonde werknemers wilt houden

Bespaar miljoenen

gezond bewegen ...

Uit onderzoek onder 12.000 respondenten van Monsterboard blijkt dat 60 procent tijdens het sporten aan zijn werk denkt en zo op nieuwe ideeën komt. En nog een heuglijk feitje: door met zijn allen drie keer in de week 20 minuten te sporten, bezuinigen organisaties bijna 1 miljard euro per jaar.

Gericht op lager ziekteverzuim

Medewerkers werken soms uren achter elkaar aan een beeldscherm of doen zware lichamelijke arbeid. Dan is het niet gek dat ze op enig moment uitvallen door overbelasting en stress. Een bewuste ondernemer kan daar iets aan doen. Sportzorgmassage kan worden opgenomen in de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werken voor bedrijven is maatwerk. Ik nodig je daarom uit het contactformulier te gebruiken om een vraag te stellen of afspraak te maken.  

De mogelijkheden voor professionals

Ik word door enkele bedrijven ingezet om mensen te helpen die op de werkvloer te maken hebben met regelmatig terugkerende bewegingen om RSI te voorkomen. Ik kan ze preventief behandelen en spreek daarvoor vaste tijden af dat ik in het bedrijf aanwezig ben. 

Voorbeelden van minder voor de hand liggende zorgmassage is mijn begeleiding van een professioneel danser en de backstage massages van enkele artiesten. 

Cilia van de Camp

Ik werk alleen op afspraak. Kijk op de pagina met praktijkinformatie voor tarieven en de mogelijkheden voor vergoeding. Tevens tref je daar mijn certificaten aan. Op de contactpagina kun je een verzoek sturen voor een afspraak.