Met de juiste therapie sneller klachten behandelen

Referentie

AV Oss'78 ...

Mijn kinderen waren actieve atleten binnen de atletiek vereniging in Oss. Zij waren er mede oorzaak van dat ik de opleiding ben gaan volgen.

Ik heb vele honderden sporters van AV Oss en andere clubs kunnen begeleiden. Mijn ervaring kan zeker nuttig zijn binnen andere sportclubs.

Verder ...

Ik begeleid spelers van de lokale tennisclub om tennisarmen te voorkomen. Daarnaast heb ik samengewerkt met sporters van Deso voetbalclub en FC Top.

Sportclub biedt extra sportzorg

Een sportvereniging heeft als doel de leden te helpen met de ontwikkeling van hun sportieve prestaties. Daarvoor heeft een club veelal de juiste accommodatie en trainingsfaciliteiten. Trainers begeleiden de sporters naar optimale prestaties met gepaste trainingsschema's en de juiste voeding.

Sportzorgmassage mag eigenlijk niet ontbreken in het aanbod van diensten van een sportclub en ik heb ruime ervaring met begeleiding van sporters binnen een sportvereniging. 

Afstemmen op trainingsschema

Samen met de trainer wordt een schema opgezet voor inspanning en voor sportzorg. Op die manier kunnen sporters, zowel recreatief als in de competitieverband de optimale begeleiding krijgen en maximaal presteren.

Cilia van de Camp

Ik werk alleen op afspraak. Kijk op de pagina met praktijkinformatie voor tarieven en de mogelijkheden voor vergoeding. Tevens tref je daar mijn certificaten aan. Op de contactpagina kun je een verzoek sturen voor een afspraak.