Cilia van de Camp 150px

​Als je meedoet aan de Vierdaagse Nijmegen ...

​Adviezen van Sportzorg Cilia van de Camp

​De vierdaagse Nijmegen is een groot spektakel. Sportief wandelen is sowieso in de lift en steeds meer mensen lopen hun wekelijkse kilometers om goed voorbereid te zijn voor 4 dagen van flinke inspanning.


​Mijn tips op een rij voor een goede voorbereiding

​Gezonde sport

​Wandelen is gezond en deelnemen aan de Vierdaagse Nijmegen is zeker iest wat je als fervent wandelaar op je bucketlist hebt staan. Ik geef je tips die je kunt gebruiken bij jouw voorbereiding.

​Trainings-programma

​Als je gaat deelnemen aan de Vierdaagse Nijmegen is een goede voorbereiding van uitermate groot belang. Op het Internet of bij jouw sportschool is vast en zeker een goed trainingsprogramma beschikbaar waarmee jij jouw vierdaagse kunt voorbereiden. 

​Verzorg jezelf en pas op voor blessures

​Je gaat een inspanning doen waarvoor je lichaam misschien nog niet helemaal kaar is. Je loopt iets meer dan gepland en je lichaam groeit minder snel mee met jouw ambities. Dan is het van groot belang dat je de begeleiding zoekt die nodig is. Massage, blessure verwerken, voor al deze zaken ga je naar een sportzorg specialist / sportmasseur.  heb je last van:

  • 1
    ​Pijn aan voeten, kuiten, enkels, rug, schouders of andere delen van je bewegingsapparaat?
  • 2
    ​Is een kleine blessure een hardnekkige klacht ana het worden en het lijkt maar niet minder te worden?
  • 3
    ​Wil je weten of je verzorging wel optimaal is, genoeg drank en voeding?
Vierdaagse Nijmegen

Sportzorg Cilia van de Camp voor de beste sportzorgmassage

​Sportzorg Cilia van de Camp levert al jaren en aan heel veel mensen met sportklachten de beste zorg om je weer fit te maken en te houden. Als je intensief beweegt is het goed om je spieren de zorg te geven die ze verdienen en bij klachten is het zaak je zo goed mogelijk te begeleiden voor het realiseren van herstel en revitalisatie. Wil je net als de vele honderden sporters alleen het beste voor je spieren, kies dan ook voor Sportzorg Cilia van de Camp.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.